ISO 5506:2018
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٠ يوليو ٢٠١٨
Soya bean products — Determination of urease activity
ملفات الوثيقة ISO 5506:2018
الإنجليزية
5 صفحات
الإصدار الحالي
19.17 OMR
مجال الوثيقة ISO 5506:2018
This document specifies a method of determining the urease activity of products derived from soya beans. The method allows inadequate cooking of these products to be detected.
It is applicable to products having a urease activity of less than 1 mg of nitrogen per gram of product as received, under the conditions specified. For more active products, the method is applicable provided that the mass of the test portion is reduced (see 9.1).
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 150-1:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية


GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً
GSO 8:2024
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية

GSO ASTM D2532:2024
ASTM D2532:22
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية


GSO 11212:2024
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية

GSO ISO 349:2024
ISO 349:2020
مواصفة قياسية خليجية
العنوان بالعربية

